Alege ce ți se potrivește!
Smarter Technology for all!

Înscrie-te și poți câștiga un laptop Lenovo Legion 5 Pro.

Stylish Outside.
Savage Inside.

Performanță la nivel pro!

Conceput pentru a produce senzație în și în afara arenei de joc, Legion 5 Pro, echipat cu cea mai nouă generație de procesoare Intel® și placă grafică NVIDIA® GeForce RTX™, îți va oferi cu siguranță o experiență de joc de înaltă rezoluție. Legion 5 Pro este primul laptop pentru jocuri QHD de 16 inchi din lume, cu rata de refresh de până la 165 Hz, care creează o „zonă câștigătoare” și iți va oferi un avantaj suplimentar prin îmbunătățirea vederii periferice.

Datorită sunetului Nahimic 3D, care identifică pașii în spațiu, vei putea vedea și auzi orice inamic îndreptat către tine, chiar înainte de a ajunge în raza de tragere.

Bazându-se pe performanțele istorice ale gamelor de gaming Lenovo, Legion 5 Pro cu Legion Coldfront 3.0 duce performanța termică și mai departe Are un sistem de admisie inteligent, un ventilator dublu turbo, orificii de admisie termică sub comutatoarele de la tastatură și un sistem de evacuare cu patru canale.

Optim pentru cele mai solicitante titluri eSports cu o performanță fără egal și fără scăderi de framerate sau disfuncționalități la rezoluția QHD. Se pot chiar și controla viteza și tensiunea ventilatorului cu Q Control 4.0 pentru un debit maxim sau pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Tastatura Legion TrueStrike dispune de taste inovatoare cu acționare ușoară care oferă avantaj, forță și precizie egală în fiecare acțiune din jocul tău. Aspectul exterior al tastaturii este pe măsură și poate fi echipată cu iluminare de fundal RGB cu 4 zone (opțional numai la anumite modele).

Află mai mult