Înapoi la ediția actuală

Trei radiouri.
O singură scenă.
Toți împreună.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc în miez de august pe aceeași frecvență. A inimii.

Sărbătoarea muzicii românești are loc din nou la malul mării.

KIMARO face punte între genuri și generații. Unii din cei mai iubiți artiști și trupe cântă pe aceeași scenă. Hai să redevenim o singură voce, pe 11, 12 și 13 august, în Parcarea Plaja Venus.

Zona de sud a litoralului românesc răsună de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE! Vino să fii parte din schimbul uriaș de energie, emoții și amintiri noi. Kiss FM, Magic FM și Rock FM devin una. Cu tine!

Accesul la cele trei zile de festival se face cu intrare liberă. Biletele VIP îți oferă acces aproape de scenă, pe platforma la inaltime, cu zona de canapele si bar separat. Locul la canapele nu este garantat, se ocupa in ordinea sosirii. Abonamente VIP pe iabilet.ro

Cu sprijinul:
Organizatia de Management a Destinatiei Mangalia, Primaria Mangalia

KIMARO. Sărbătoarea muzicii românești.

Program

Fiecare dintre cele trei seri de la Marea Neagra este plină de surprize! Dacă vrei să nu ratezi pe nimeni, atunci aruncă un ochi pe line-up-ul festivalului.

Vineri, 11 august

Magic Sunsets

Cuibul

Taxi

Feli

Zdob si Zdub cu Frații Advahov

Voltaj

Sâmbătă, 12 august

Kiss Energy

Amuly

JO

JUNO

Puya

Vunk

Carla's Dreams

Duminică, 13 august

Rock Nights

Dinfier

Anton

Altar

Trooper

Celelalte Cuvinte

Câștigă laptopul LENOVO LOQ 15"

Smarter Technology for all.

Intră în concurs

Artiști

Unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor fi prezenți în Parcarea Plaja Venus, timp de trei seri la rând cu show-uri live și muzică pentru toate gusturile! Cunoaște-i mai bine pe cei care vor urca pe scenă și vino să te distrezi alături de ei la sărbătoarea muzicii românești: KIMARO Festival, one stage and music for all!

Știri

Cele mai frumoase momente de la Kimaro, din seara Magic Sunsets

A început KIMARO 2023, cel mai mare festival al muzicii românești. Între 11 şi 13 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România.

Mai mult pe magicfm.ro

Cele mai tari colaborări ale lui JUNO

Mai mult pe kissfm.ro

Feli Donose - Cu sinceritate despre rolul de mamă singură

Feli Donose, una dintre cele mai apreciate artiste din România, este mama unei fetiţe de cinci ani, Nora-Luna.

Mai mult pe magicfm.ro

Cristi Popescu, Dinfier: „Ăla este locul corect pentru muzică, pe scenă, băgat în priză”

Pentru că de-abia îi așteptăm live la Kimaro, în seara rock, de 13, alături de Celelalte Cuvinte, Trooper, Anton și Altar, am stat de vorbă cu basistul grupului, Cristi Popescu pentru a vedea la ce să ne așteptăm, ne-a decodificat numele „Dinfier” și ne-a dat ultimele amănunte despre domnu' Nicu, reinventat și transformat în domnu' Gicu.

Mai mult pe rockfm.ro

Alin Coiotu Dincă: „Scopul nostru, la fiecare concert, este să vedem oameni fericiți în fața scenei”

Trooper este printre trupele pe care urmează să le vedem live în seara de 13 august, seara rock de la KImaro (Parcarea Plaja Venus), așa că înaintea concertului, l-am rugat pe Coiotu să stăm puțin la o vorbă despre muzică, live-uri, de ce îți doresc atât de mult să facă un concert simfonic și ce ne pregătesc pentru Rock Nights.

Mai mult pe rockfm.ro

Teo Peter: <<„Antitristul” s-a născut după o perioada destul de lungă în care eu m-am luptat cu o depresie destul de severă>>

Altar este deja legendă în lumea muzicii de la noi. Cu peste 30 de ani de activitate, trupa a trecut peste tumultoșii ani 90, a scos primul album de rock dur din România, a concertat în afară pentru ca apoi să ia o pauză. Toată perioada, plus întoarcerea în forță, este rememorată într-o discuție pe care am avut-o cu Teo Peter, înaintea show-ului live pe care formația îl va avea la KIMARO, în seara de 13 august, alături de Dinfier, Trooper, Anton și Celelalte Cuvinte.

Mai mult pe rockfm.ro

Mai multe știri

Parteneri

Prezentat de

Cu sprijinul

Powered by

Locatie

Parcare Plaja Venus

Vezi pe hartă